Apotheken & openingstijden
Vind uw Medizijn Apotheek
Vind uw Medizijn Webshop
Kies uw webshop
Kies uw webshop
Medicomaat
Uw geneesmiddelen afhalen 
wanneer het u uitkomt 
lees meer
Zorgpas
Ervaar de persoonlijke service
van Medizijn
met de unieke Zorgpas 
lees meer
Receptenservice
Een herhaalrecept voor uw geneesmiddelen kunt u hier online bestellen.
lees meer
Het Medizijn verschil
+ Vernieuwend in producten
+ Verfrissend in aanpak
+ Vriendelijk in contact
+ Vakkundig in advisering
+ Vlug in afhandeling
Diversen

Geneesmiddelen

Medizijn Apotheken vindt het belangrijk dat u uw geneesmiddelen op de juiste manier gebruikt. Naast het etiket op en de bijsluiter bij uw medicatie, krijgt u in de meeste gevallen aanvullende informatie. Leest u deze goed door? 

Hieronder vindt u de belangrijkste algemene informatie. Voor vragen hierover verwijzen we u graag naar uw eigen Medizijn Apotheek.

Bijsluiter & Etiket

Gebruik nooit een geneesmiddel zonder eerst het etiket en de bijsluiter goed te lezen. Deze bevatten belangrijke informatie over het gebruik, de samenstelling en eventuele bijwerkingen. Is de informatie niet duidelijk, neem dan direct contact op met Medizijn Apotheken. Wij helpen u graag verder. 

Bijwerkingen

Wanneer u medicijnen gebruikt, kunt u last hebben van bijwerkingen. Zo heeft het gebruik van sommige geneesmiddelen effect op uw reactiesnelheid. Autorijden, fietsen of machines besturen is dan onverstandig. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk dat u niet zoveel merkt van de bijwerkingen, maar uw omgeving wel. De effecten van de bijwerkingen of de kans op bijwerkingen wordt versterkt door het gebruik van alcohol. Medizijn Apotheek plakt een gele sticker op de geneesmiddelen die het reactievermogen verminderen. 

Andere veel voorkomende bijwerkingen zijn duizeligheid, moeheid en hoofdpijn. Leest u voor het gebruik van uw medicijnen altijd de bijsluiter en de informatie op het etiket. Hier vindt u meer informatie over mogelijke bijwerkingen. Gebruikt u medicijnen en vermoedt u vervelende bijwerkingen? Neem dan contact op met uw huisarts of uw Medizijn Apotheek

Zelfzorgmiddelen & Verzorgingsproducten

Naast geneesmiddelen die op recept verkrijgbaar zijn, biedt Medizijn Apotheken ook een ruime keuze aan zelfzorgmiddelen en verzorgingsproducten. Onze eigen merk producten kenmerken zich door hun goede kwaliteit en zijn allen voorzien van een goede bijsluiter. En wellicht overbodig, maar bent u in het bezit van een Medizijn Zorgpas, dan houden wij nauwkeurig bij of uw geneesmiddelen niet met elkaar conflicteren.

Dat zelfzorgmiddelen zonder recept verkrijgbaar zijn, wil niet zeggen dat ze onschuldig zijn. Leest u dus altijd de bijgesloten informatie of bijsluiter goed door. En vermoedt u bijwerkingen, neem dan direct contact op met 
uw Medizijn Apotheek

Gevonden
Bij u in de buurt