Apotheken & openingstijden
Vind uw Medizijn Apotheek
Vind uw Medizijn Webshop
Kies uw webshop
Kies uw webshop
Medicomaat
Uw geneesmiddelen afhalen 
wanneer het u uitkomt 
lees meer
Zorgpas
Ervaar de persoonlijke service
van Medizijn
met de unieke Zorgpas 
lees meer
Receptenservice
Een herhaalrecept voor uw geneesmiddelen kunt u hier online bestellen.
lees meer
Het Medizijn verschil
+ Vernieuwend in producten
+ Verfrissend in aanpak
+ Vriendelijk in contact
+ Vakkundig in advisering
+ Vlug in afhandeling
Diversen

Achter de schermen bij uw apotheek

Uw apotheek weet alles over medicijnen, over het combineren van medicijnen, over eventuele bijwerkingen en het gebruik ervan. Ook van medicijnen zonder recept. Stelt u dus gerust uw vragen over medicijnen en gezondheid aan uw apotheek. Dat kan de hele dag zonder afspraak.

Wat doet uw apotheek nog meer? Lees verder...

Medizijn Apotheek. Altijd met u verbonden.

Vernieuwend, verfrissend, vriendelijk, vakkundig en vlug. Dat is wat Medizijn Apotheken is en wat u van ons mag verwachten. En eigenlijk nog veel meer dan dat.

Medizijn Apotheken kenmerken zich door hun persoonlijke en vakkundige service en voorzien in alle medicijnen. Daarnaast is bij alle vestigingen een breed assortiment zelfzorg- en verzorgingsproducten verkrijgbaar. Met de Medizijn Zorgpas krijgt u bovendien 10% korting op artikelen van het eigen merk die zonder recept verkrijgbaar zijn. Diezelfde Zorgpas houdt ook bij of uw medicijnen niet met elkaar conflicteren en met de pas maakt u gratis gebruik van de Medicomaat. Hierdoor kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw medicijnen bij ons afhalen. Ook buiten onze reguliere openingstijden. Gewoon, wanneer het u uitkomt. 

24 uur per dag uw geneesmiddelen afhalen, optimale medicatieveiligheid, uitgebreide bezorgservice, automatische herhaalservice en betrokken medewerkers. De service van Medizijn gaat verder dan u van een apotheek gewend bent. Medizijn Apotheek. Altijd met u verbonden. Uw gegevens elektronisch delen? Alleen met uw toestemming

Wilt u dat zorgverleners uw medische gegevens electronisch kunnen delen? Dan moet u hiervoor toestemming geven als uw huisarts of apotheker daarom vraagt! U kunt online uw toestemming regelen op www.ikgeeftoestemming.nl. Het kan zijn dat meerdere apothekers gegevens over u hebben die ze willen delen. Geeft u dan bij elke apotheek uw toestemming.

Voor meer informatie vraag naar de folder in de apotheek! of klik hier

Inloop spreekuur bij uw apotheek

Voor een persoonlijk gesprek met de apotheker kunt u vrijwel altijd terecht. Wij adviseren u echter om vooraf een afspraak te maken om teleurstellingen te voorkomen. Neem gerust even contact op.

 


Gevonden
Bij u in de buurt