Aanpassing openingstijden – Apotheek Koop BV – Hengelo

Apotheek Koop BV

Aanpassing openingstijden

Nieuwe openingstijden vanaf 1 april van 8.00-17.30 uur

Beste cliënt,

De afgelopen jaren is gebleken dat wij aan uw verwachtingen voldoen als het gaat om onze openingstijden en de wijzen waarop wij uw geneesmiddelen aan u verstrekken. Dit blijkt uit alle cliëntwaarderingen.

Geneesmiddel uitgifte automaat             

Naast het gebruikelijke apotheekbezoek, is het bij Apotheek Koop ook mogelijk om uw medicatie bij een van onze geneesmiddel uitgifte automaten op te halen. Wij hebben al geruime tijd een binnen automaat tot onze beschikking. Sinds februari jongstleden is daar een buiten automaat bij gekomen. Deze automaat bevindt zich aan de buitenzijde van onze apotheek en is 24 uur per dag, 7 dagen per week te gebruiken.

Aanpassing openingstijden         

Er is gebleken dat er in de namiddag tussen 17.30-18.00 uur bijna geen bezoekers meer in de apotheek komen. Op zich begrijpelijk, omdat de huisartsen in Hengelo vanaf 17.00 uur geen praktijk voeren.

Daarnaast maken onze andere services, zoals hierboven benoemd, dat laatste half uurtje op het einde van de dag minder noodzakelijk.

Om die redenen hebben wij besloten om de openingstijden van onze apotheek vanaf 1 april 2023 aan te passen naar 8.00 uur -17.30 uur van maandag tot en met vrijdag.

Mocht u vragen hebben over deze aanpassing van deze openingstijden, of vragen over de geneesmiddelen die u gebruikt, bel of mail ons! U bent ook van harte welkom in de apotheek.

Met vriendelijke groet,

 

namens alle apotheekmedewerkers van Apotheek Koop

 

J.A. Aarents, apotheker

A.M. van Keulen, apotheker

Publicatiedatum: 22-03-2023


Terug naar overzicht